Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45€ μέχρι 2 κιλά
Τηλέφωνο Παραγγελιών 22730 27487
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45€ μέχρι 2 κιλά

Όροι χρήσης

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

 

Καλως ήρθατε στο pharma4u.gr!!

Η ιστοσελίδα www.pharma4u.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που ανήκει στο «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΠΥΡΟΥ ΕΜΜ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ» με έδρα το Βαθύ της Σάμου, Οδός Καπετάν Σταμάτη 28 (ΑΦΜ 127021914, ΔΟΥ ΣΑΜΟΥ, ΑΡ. ΓΕΜΗ: 162715651000), μέλος του φαρμακευτικού συλλόγου Σάμου με στοιχεία επικοινωνίας τηλεφωνο 2273027487 και email info@pharma4u.gr (Εφεξής “ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ”).

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης που ακολουθούν καθώς και την “Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων” που θα βρείτε εδώ, πριν προβείτε στην οποιαδήποτε χρήση του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου. Με την πρόσβαση, περιήγηση, εγγραφή ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του ηλεκτρονικού φαρμακείου για οποιοδήποτε σκοπό (ενημέρωση, αγορά προϊόντων κτλ) καθώς και με τη χρήση/περιήγηση του blog δηλώνετε ότι έχετε κατανοήσει τους παρόντες όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τα αποδέχεστε ανεπιφύλακτα.

 

Το www.pharma4u.gr είναι ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο το οποίο διαθέτει παραφαρμακευτικά προϊόντα, όπως συμπληρώματα, καλλυντικά, βρεφικά, ορθοπεδικά κτλ. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται η πώληση φαρμάκων μέσω του διαδικτύου. Το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο www.pharma4u.gr σέβεται την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία δεν παραλαμβάνει και δεν εκτελεί συνταγές, ούτε πραγματοποιεί διαδικτυακές πωλήσεις και αποστολές φαρμάκων.

Μέσω του ιστότοπου www.pharma4u,gr (Εφεξής το “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ”), το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ παρέχει τη δυνατότητα:

 • πραγματοποίησης ηλεκτρονικών αγορών προϊόντων φαρμακείου, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών, ιατρικών συσκευών, ρητά εξαιρουμένων των φαρμάκων (εφεξής “Προϊόντα”)
 • στους επισκέπτες/πελάτες/μέλη του ιστότοπου να απευθύνουν ερωτήματα σχετικά με προϊόντα του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου, την υγεία, τη διατροφή, τη χρήση παραφαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής κτλ προς το προσωπικό του φαρμακείου. Οι πληροφορίες, συστάσεις και συμβουλές που παρέχονται σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη διάγνωση ή/και συμβουλή γιατρού, αισθητικού, διατροφολόγου.

 

Αγορά προϊόντων

Το Ηλεκτρονικό φαρμακείο παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών στα μέλη/επισκέπτες του ιστοτόπου χωρίς να είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού στο Ηλεκτρονικό φαρμακείο.

Όσοι από τους επισκέπτες επιθυμούν, μπορούν να αποκτήσουν δικό τους προσωπικό λογαριασμό στο www.pharma4u.gr στον οποίο θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση, εισάγοντας τα στοιχεία τους στην επιλογή “Δημιουργία Λογαριασμού” ωστε να μπορούν να κάνουν γρήγορα και με ευκολία τις αγορές τους σε μεταγενέστερο χρόνο χωρίς να είναι απαραίτητη η εισαγωγή των στοιχείων τους κάθε φορά που θα επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μία αγορά μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου.

Όσοι πελάτες/επισκέπτες το επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ενημερωτικά μηνύματα (newsletters) με προσφορές σε προΊόντα, εκπτωτικά κουπόνια, νέες παραλαβές κλπ από το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο με την εγγραφή τους στη λίστα παραληπτών του newsletter η οποία ισοδυναμεί με συγκατάθεση της λήψης τους. Η δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα του newsletter δίνεται μέσω συνδέσμου (hyperlink) που θα συμπεριλαμβάνεται στο newsletter.

Το Φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την ολοκλήρωση της εγγραφής, να διαγράψει το λογαριασμό, να ακυρώσει την παραγγελία ή/και τα εκπτωτικά κουπόνια που μπορεί να έχουν αποσταλεί σε μέλος/επισκέπτη/πελάτη στην περίπτωση που διαπιστωθεί η εισαγωγή ψευδών ή εσφαλμένων στοιχείων κατά την εγγραφή του στο Ηλεκτρονικό Φαρμακείο.

Τα εκπτωτικά κουπόνια είναι ατομικά και δε μεταβιβάζονται, ούτε δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν από άλλον πλην του μέλους στο οποίο έχουν αποσταλεί. Το Φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, ακύρωσης των εκπτωτικών κουπονιών, άρνησης της αποδοχής τους καθώς και να τροποποιεί ατόμικα ή μαζικά τους όρους χρήσης αυτών, χωρίς να υποχρεούται να προβεί σε προηγούμενη ειδοποίηση των κατόχων τους.

Η πρόσβαση στον Λογαριασμό μέλους προϋποθέτει τον ορισμό, εισαγωγή και χρήση του “ονόματος χρήστη” (username) και “μυστικού κωδικού πρόσβασης” (password) που θα ορίσει ο χρήστης κατά την εγγραφή του. Αν ο χρήστης εντοπίσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο λογαριασμό του, υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα το Φαρμακείο τηλεφωνικά ή μεσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο support@pharma4u.gr ώστε το Φαρμακείο να προβεί στη διαγραφή του λογαριασμού και των προσωπικών του στοιχείων.

Το Φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση ή προηγούμενη ενημέρωση.

Κάθε μέλος/επισκέπτης/πελάτης χρησιμοποιεί όλες τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου αποκλειστικά με δική του ευθύνη, ενώ το περιεχόμενό του σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι παρέχει συμβουλή, η άμεση ή έμμεση προτροπή προς τους χρήστες της ιστοσελίδας να προβούν στην οποιαδήποτε αγορά προϊόντων που διατίθενται μέσω ή εκτός του Ηλεκτρονικού φαρμακείου.

Tο pharma4u.gr δεν προτείνει, δεν αντικαθιστά και δεν επιχειρεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή ή θεραπεία. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ως προς το προιόν/προϊόντα που επιθυμείτε να αποκτήσετε, ή αν λαμβάνετε κάποια φαρμακευτική αγωγή, παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον θεράποντα ιατρό σας. Όλες οι πληροφορίες καθώς και οι περιγραφές των προιόντων έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και αντιστοιχούν στα επίσημα κέιμενα που δίνει η εκάστοτε εταιρεία. Το Φαρμακείο δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο αυτών.

Το pharma4u.gr δεν ευθύνεται για πιθανά τυχαία λάθη ή παραλείψεις στις περιγραφές αυτές. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε λάθος ή παράλειψη, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο support@pharma4u.gr ή στον αριθμό 2273027487.

 

Τα άρθρα στο blog της ιστοσελίδας μας έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αντικαθιστούν/υποκαθιστούν ή την ιατρική συμβουλή. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή λαμβανετε κάποια φαρμακευτική αγωγή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας.

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπεται απο την χρήση του ισχύοντος κώδικα δεοντολογίας.

 

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ OΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩ ΤΩΝ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Ανήλικοι έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα www.pharma4u.gr μόνο με τη συγκατάθεση των νομίμων παραστατών ή κηδεμόνων τους, οι οποίοι φέρουν και την ευθύνη για την όποια διαφορά μπορεί να προκύψει. Σε κάθε περίπτωση το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ δε φέρει καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση ή παραγγελία που γίνεται από άτομο κάτω των 18 ετών, καθώς δε δύναται να ελεγξει την ηλικία των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

 

Το Φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου και της πώλησης προϊόντων μέσω αυτού, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Επίσης το Φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές των προϊόντων συνολικά καθώς και την πολιτική έκπτωσης κάθε προϊόντος ξεχωριστά χωρίς προηγουμενη προειδοποίηση. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου ισχύουν αποκλειστικά για αγορές προϊόντων μέσω αυτού. Οι ισχύουσες τιμές των ίδιων προϊόντων εντός του φυσικού καταστήματος Φαρμακείου ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου.

Το Φαρμακείο εξυπηρετεί τις παραγγελίες κατά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με το προφίλ του χρήστη (επισκέπτης ή μέλος), τη χρονική σειρά των παραγγελιών και το ωράριο εργασίας του προσωπικού που απασχολεί. Το φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα, αλλά δεν υποχρεούται να παρακάμψει τη χρονική σειρά εκτέλεσης των παραγγελιών. Παραγγελίες προϊόντων που πραγματοποιούνται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για τις οποίες γίνεται παραλαβή από το κατάστημα πριν ολοκληρωθει η επεξεργασία τους, θεωρούνται παραγγελίες του φυσικού καταστήματος φαρμακείου και για αυτές ισχύει η πολιτική τιμών του φυσικού καταστήματος και σε καμία περίπτωση του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου. Το Φαρμακείο, δεν επεξεργάζεται παραγγελίες και δεν έχει την υποχρέωση να επεξεργαστεί ή να επισπεύσει τη διεκπεραίωση παραγγελιών κατά τις ημέρες και ώρες διανυκτερεύσεων και εφημεριών.

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας έχετε την υποχρέωση να συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες που σας ζητούνται στην φόρμα παραγγελίας, η οποία ανταποκρίνεται στο προϊόν, και να την υποβάλλετε μετά τη συμπλήρωση της. Οι ίδιες πληροφορίες είναι απαραίτητες και για την ολοκλήρωση των παραγγελιών που γίνονται τηλεφωνικά. Με την παραλαβή της παραγγελίας σας το Φαρμακείο σας αποστέλλει ένα μηνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομίου προς επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας.

Ρητά συμφωνείται ότι η σύμβαση μεταξύ της Επιχείρησης και του Πελάτη συνάπτεται μόλις η Επιχείρηση επιβεβαιώσει τη λήψη της Φόρμας Παραγγελίας, με αντίστοιχο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο αποστέλλει στον Πελάτη.


 

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο πελάτης έχει δηλώσει ψευδή ή εσφαλμένα στοιχεία, το Φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που τα στοιχεία της παραγγελίας δεν επιβεβαιώνονται ή δε αντιστοιχούν στην τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική.


 

Το φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί και να μην αποστείλει την παραγγελία εφόσον διαπιστωθεί οφειλόμενο ποσό αξίας προϊόντων ή/και μεταφορικών μέχρι την τελική εξόφληση του ποσού.


 

Όροι επιστροφής/ακύρωσης παραγγελίας

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις περιπτώσεις για τις οποίες γίνονται αποδεκτές οι επιστροφές καθώς και τους τρόπους επιστροφής προϊόντων.


 

1. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη ή διαπιστώσατε κάποιο λάθος στα είδη ή την ποσότητα που επιλέξατε, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, χωρίς καμία επιβάρυνση, εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν ακόμα παραδοθεί στις συνεργαζόμενες εταιρείες για αποστολή.

Αυτό μπορεί να γίνει

α) τηλεφωνικά στον αριθμό 2273027487

β) μέσω e-mail στο support@pharma4u.gr

γ) να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα "ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΠΥΡΟΥ ΕΜΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ" Οδός Καπετάν Σταμάτη 28 Τ.Κ. 83100, ΣΑΜΟΣ


 

2. ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 • Σε περίπτωση που ένα προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει ανακληθεί από την προμηθεύτρια εταιρεία το pharma4u.gr αναλαμβάνει την άμεση αντικατάσταση του χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Τα προϊόντα αυτά ελέγχονται ως προς το αναφερόμενο από τον πελάτη, ελάττωμα τους. Σε περίπτωση που ένα προϊόν εσφαλμένα δηλωθεί ελαττωματικό, τότε δε θα γίνεται αποδεκτό και το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής καθώς και της εκ νέου αποστολής του, θα επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη. Το pharma4u.gr μέσω κλειστού κυκλώματος μπορεί να επαληθεύσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλα τα προϊόντα πριν από την αποστολή τους.
 • Σε περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν κατεστραμμένα λόγω μεταφοράς (έχουν χυθεί ή είναι σπασμένα) θα πρέπει εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων σας και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, να μας αποστείλετε σχετική φωτογραφία μέσω email στο support@pharma4u.gr, στη συνέχεια να μας τα στείλετε εντός ασφαλούς συσκευασίας με δική μας χρέωση και θα προχωρήσουμε στην άμεση αντικατάστασή τους.


 

ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Συσκευές επιστρέφονται κατόπιν δικής μας επικοινωνίας με τον κατασκευαστή.

 

Προϊόντα για τα οποία έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους , ή ο εκτιμώμενος χρόνος χρήσης τους δεν επαρκεί μέχρι την ημερομηνία λήξης, αντικαθίστανται άμεσα. To pharma4u.gr ωστόσο ελέγχει όλα τα προϊόντα ως προς την λήξη τους και ενημερώνει τον πελάτη πριν από την αποστολή τους, εφόσον το διάστημα έως την ημερομηνία λήξης τους είναι μικρότερο των 3 μηνών.


 

3. ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΘΟΥΣ του φαρμακείου μας: Αν παραλάβατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία, επιστρέφετε το προϊόν και κατόπιν συνεννόησης εμείς σας αποστέλλουμε το προϊόν που επιθυμείτε ή άλλο προϊόν ίσης αξίας ή σας επιστρέφουμε πλήρως το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σας και των πιθανών εξόδων μεταφοράς.


 

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ - ΑΛΛΑΓΗ ΓΝΩΜΗΣ

Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει παραλάβει την παραγγελία του και επιθυμεί να επιστρέψει ένα ή περισσότερα προϊόντα, τότε αναλαμβάνει την επιστροφή τους με δική του χρέωση και εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Αυτές οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προς επιστροφή προϊόν:

 • δεν έχει χρησιμοποιηθεί

 • δεν έχει παραβιαστεί η αρχική συσκευασία του και περιλαμβάνει όλα τα συνοδευτικά έγγραφα, καθώς και πιθανά δώρα που σχετίζονται με αυτό

 • έχει συντηρηθεί σε κατάλληλες συνθήκες σχετιζόμενες με το προϊόν και δε φέρει αλλοιώσεις η συσκευασία του

 • Δεν αποτελεί μέρος προσφοράς/πακέτου προϊόντων

 • δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης του και ο εκτιμώμενος χρόνος χρήσης του δεν είναι μεγαλύτερος από το διάστημα που απομένει μέχρι την ημερομηνία αυτή.


 

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, το pharma4u.gr επιστρέφει την αξία του προϊόντος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του αιτήματος υπαναχώρησης ή αντικαθιστά το προϊόν με άλλο ίσης αξίας κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

Σε περίπτωση που παραλάβουμε το πακέτο και δεν πληρούνται μία ή περισσότερες προϋποθέσεις, τότε επιστρέφεται πίσω στον πελάτη με δική του επιβάρυνση.

Για λόγους ασφαλείας προϊόντα όπως βρεφικά γάλατα, προϊόντα ειδικής διατροφής, είδη μακιγιάζ και καλλωπισμού, ορθοπεδικά είδη, κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης και προϊόντα ειδικής διατροφής δεν επιστρέφονται.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας στους αριθμούς 2273027487 όπου μπορεί να σας ζητηθούν επιπλέον πληροφορίες. Παρακαλείστε για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση να γνωρίζετε τον αριθμό παραγγελίας και τους κωδικούς των προϊόντων προς επιστροφή.

Στη συνέχεια θα πρέπει να συσκευάσετε τα προϊόντα με τον ίδιο τρόπο που τα παραλάβατε σε κουτί και όχι σε φάκελο και να μας τα στείλετε με την ένδειξη «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» στο ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΠΥΡΟΥ ΕΜΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Οδός Καπετάν Σταμάτη 28, ΤΚ.: 83100, ΣΑΜΟΣ με τη συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική (SPEEDEX COURRIER). Σε αντίθετη περίπτωση το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Επίσης είναι δυνατή η επιστροφή των προϊόντων με φυσική παρουσία στο κατάστημα μας, εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία και πάντα με τον αριθμό παραγγελίας και την απόδειξη της συναλλαγής.

Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από έγγραφο όπου θα πρέπει να αναφέρεται ο λόγος της επιστροφής, από το αντίστοιχο φορολογικό παραστατικό της παραγγελίας σας ή φωτοτυπία αυτού (απόδειξη ή τιμολόγιο) καθώς και από δελτίο αποστολής εφόσον πρόκειται για επιχείρηση.

Προϊόντα που αποκτήθηκαν μετά από την επιλογή «παραλαβή από το κατάστημα» δεν αποστέλλονται, αλλά επιστρέφονται με φυσική παρουσία στο κατάστημά μας. Σε διαφορετική περίπτωση το κόστος αποστολής της επιστροφής και της ενδεχόμενης εκ νέου αποστολής προϊόντος ή προϊόντων, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Το Φαρμακείο δεν δέχεται, σε καμία περίπτωση, επιστροφές προϊόντων, ελαττωματικών ή μη, τα οποία έχουν αγοραστεί από άλλα καταστήματα.


 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στις περιπτώσεις που πληρούνται οι προϋποθέσεις για την επιστροφή των χρημάτων, αυτή θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή, δηλαδή είτε με ακύρωση της συναλλαγής στις περιπτώσεις χρήσης πιστωτικής, χρεωστικής ή κάρτας πληρωμών, είτε πίστωση του αντίστοιχου ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Σε αυτή την περίπτωση το pharma4u.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση πίστωσης του ποσού που μπορεί να οφείλεται σε τεχνικούς λόγους ή σύμφωνα με την πολιτική της εκάστοτε τράπεζας και δεν αναλαμβάνει να επιστρέψει το κόστος της μεταφοράς χρημάτων που μπορεί να προκύψει από διατραπεζικά εμβάσματα και προμήθειες τραπεζών.


 

Το pharma4u.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παραπάνω όρων επιστροφής χωρίς προειδοποίηση.


 

Τρόποι πληρωμής

To pharma4u.gr σας δίνει την δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας πρίν ή κατά την παράδοση των προϊόντων με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Μέσω πιστωτικής χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας VISA, MASTERCARD, MAESTRO κατά την ολοκλήρωση της Online παραγγελίας σας. Οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο Ηλεκτρονικό Φαρμακείο προστατεύονται από τα συστήματα ασφαλείας SSL – 128 bit. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία του/των προϊόντος/ων που επιθυμείτε οφείλετε να συμπληρώσετε όλα τα πεδία της φόρμας παραγγελίας (ονοματεπώνυμο, αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης και τράπεζα έκδοσης) και πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνει επανασύνδεση με το ηλεκτρονικό κατάστημα.
 • Με κατάθεση ή έμβασμα σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του φαρμακείου είτε σε κάποιο κατάστημα έιτε μέσω e-banking.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ: GR3001104010000040100545181

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR84 0172 7080 0057 0810 2559 402

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΠΥΡΟΥ Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: O Αριθμός της παραγγελίας σας

 

Στη συνέχεια θα πρέπει να αποθηκεύσετε και να μας στείλετε το καταθετήριο με e-mail στο support@pharma4u.gr ή με Fax στο 2273027487 για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Πιθανές επιπλέον χρεώσεις των παραπάνω τραπεζών ή άλλης συνεργαζόμενης με εσάς τράπεζας, που αφορούν αυτόν τον τρόπο πληρωμής, επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον καταναλωτή και σε καμία περίπτωση το κόστος δεν το αναλαμβάνει το φαρμακείο.

 • Παραλαβή και πληρωμή στο Φαρμακείο μας, που βρίσκεται στην οδό Καπετάν Σταμάτη 28 και Αρχιερέως Κυρίλλου, Σάμος (πλησίον καταστήματος Nova), τηλ. 2273027487

Απαραίτητη προϋπόθεση πριν την παραλαβή, είναι να έχει προηγηθεί η ενημέρωση από εμάς, μέσω ηλέκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλων μέσων ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Oι παραγγελίες για τις οποίες έχει επιλεγεί αυτός ο τρόπος πληρωμής, αλλά δεν έχουν παραληφθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης τους, ακυρώνονται αυτόματα.

 

 • Με αντικαταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας σας, κατά την παράδοση των προϊόντων σας, είτε στη διεύθυνση που επιλέξατε είτε στα σημεία παραλαβής των συνεργαζόμενων εταιρειών Courrier, με επιπλέον κόστος αντικαταβολής το οποίο αναφέρεται κατά περίπτωση στην ενότητα “Πολιτική αποστολών”. Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια κατά την παράδοση, αυτές οι παραγγελίες ολοκληρώνονται και αποστέλλονται μόνο εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία από εμάς.

 

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας στο διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης, οι παραγγελίες αυτές ακυρώνονται αυτόματα.

 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ανέρχεται σε ποσό που ξεπερνά τα 500 ευρώ η πληρωμή θα γίνεται μόνο με αποδεικτικό κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό όπως αναφέρεται στο 2.

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία θεωρείται ότι έχει καταχωρηθεί επιτυχώς και βρίσκεται προς επεξεργασία όταν γίνει λήψη επιβεβαιωτικού e-mail με τα στοιχεία της παραγγελίας. Σε περίπτωση λανθασμένης συμπλήρωσης του πεδίου του e-mail δεν ευθύνεται το φαρμακείο.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Σε όλη την Ελλάδα ισχύουν τα παρακάτω:

 

Παραγγελίες:

Έξοδα μεταφοράς

Κόστος αντικαταβολής

0 εως 45 €

4,00€ (έως 2 Kg)

2€

45 € και άνω

Δωρεάν (έως 2Kg)

2€

100 € και άνω

Δωρεάν (έως 2Kg)

Δωρεάν

 

Όλα τα ανωτέρω ποσά επιβαρύνονται επιπροσθέτως, ανάλογα με το επιπλέον βάρος ή τον όγκο των προϊόντων με 1€/Kg όπως ορίζεται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες Courier.

Εφόσον η περιοχή σας χαρακτηριστεί δυσπρόσιτη ή απομακρυσμένη από την εταιρεία Courrier, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας ώστε να βρούμε την ιδανικότερη για εσάς επιλογή τοποθεσίας από όπου θα μπορούσατε να παραλάβετε τα προϊόντα σας.

Το pharma4u.gr συνεργάζεται με την εταιρία Speedex courier και όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μετά από 2-5 εργάσιμες ημέρες

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις καλέστε μας στον αριθμό 2273027487

 

Ειδικά για το νησί της Σάμου δίνεται η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας στο Βαθύ της Σάμου, Οδός Καπετάν Σταμάτη 28 (πλησίον καταστήματος Nova), ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας, χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών εφόσον έχετε λάβει επιβεβαιωτικό e-mail ότι η επεξεργασία της παραγγελίας σας έχει ολοκληρωθεί.

Σε περίπτωση που δεν έχει προηγηθεί παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή δεν έχει προετοιμαστεί η παραγγελία σας και μεταβείτε στο κατάστημα, ισχύει η τρέχουσα πολιτική τιμών του φυσικού καταστήματος και όχι αυτή του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει την δυνατότητα εξόφλησης του οφειλόμενου ποσού (π.χ. στην περίπτωση αντικαταβολής) για την αγορά και την παράδοση των Προϊόντων, το Φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την επιστροφή του Προϊόντος με επιβάρυνση του Πελάτη.

Την ευθύνη της επιλογής του μέσου πληρωμής που συνάδει με την εκάστοτε ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, ειδικά ως προς το ανώτατο επιτρεπτό όριο συναλλαγών πάνω από τα οποίο επιβάλλεται χρήση τραπεζικού λογαριασμού φέρει ο πελάτης.

 

Χρόνος παράδοσης προϊόντων – Διαθεσιμότητα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα pharma4u.gr καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε τα προϊόντα που εμφανίζονται ως διαθέσιμα να αποστέλλονται από το Φαρμακείο εντός 1-5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Το Φαρμακείο δεν ευθύνεται για περιπτώσεις ελλείψης/εξάντλησης/κατάργησης προϊόντων ή ανακλήσεων παρτίδας που οφείλονται στις προμηθεύτριες εταιρείες και σε αυτές τις περιπτώσεις επιδιώκει να εκτελέσει την παραγγελία το συντομότερο δυνατό.

Το Φαρμακείο δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση καθυστέρησης εκτέλεσης των παραγγελιών που μπορεί να οφείλεται σε φόρτο εργασίας, λόγους ανωτέρας βίας κλπ. Το Φαρμακείο δε δεσμεύεται ώς προς τους χρόνους παράδοσης και δεν ευθύνεται σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρεία στον πελάτη. Ο πελάτης συμφωνεί ρητά και αποδέχεται ότι η καθυστέρημενη παράδοση των προϊόντων δεν αποτελεί λόγο άρνησης παραλαβής των προϊόντων και αποπληρωμής του οφειλουμενου προς το Φαρμακείο ποσού σχετικού με την παραγγελία.

Σε κάθε περίπτωση ο Πελάτης ευθύνεται να μεριμνήσει για την έγκαιρη παράδοση προϊόντων του ή την παραλαβή αυτών από τα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση που ασκήσει το δικαίωμα άρνησης παραλαβής ή το δέμα χαρακτηριστεί ως αζήτητο και επιστραφεί στο Φαρμακείο τότε ο Πελάτης οφείλει να εξοφλήσει το ποσό των μεταφορικών και του κόστους επιστροφής των προϊόντων της παραγγελίας του.

Το Φαρμακείο δεν ευθύνεται για την τιμολογιακή και διαφημιστική πολιτική της εκάστοτε εταιρείας καθώς και για αλλαγές στη συσκευασία, το περιεχόμενο, τη σύσταση ή κατάργηση των προϊόντων.

Το Φαρμακείο δε φέρει καμία ευθύνη σχετικά με την εμφανιζόμενη διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς οι ποσότητες των αποθεμάτων των προϊόντων αλλάζουν διαρκώς. Σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα που αποτελούν την παραγγελία του πελάτη δεν είναι διαθέσιμο το Φαρμακείο ενημερώνει τον πελάτη τηλεφωνικώς. Αν δεν υπάρξει δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πελάτη η παραγγελία ακυρώνεται.

Το Φαρμακείο παρέχει τη δυνατότητα στον Χρήστη του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου να δηλώνει την επιθυμία του για ένα προϊόν το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο και να ενημερώνεται όταν θα υπάρξει απόθεμα του προϊόντος αυτού, χωρίς αυτό να αποτελεί υποχρέωση του Φαρμακείου προς τον Χρήστη.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Καμία εγγύηση ρητή ή μη δεν παρέχεται από το Φαρμακείο ως προς το περιεχόμενο, το οποίο διατίθεται <<ως έχει>>, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλόλητα του περιεχομένου αυτού για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό.

Η χρήση του παρόντος ιστοτόπου γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Το Φαρμακείο, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημίας υποστεί ο Χρήστης των υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Ιστοτόπου, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων Όρων. Το Φαρμακείο δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και το περιεχόμενο θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τίθενται. Το Φαρμακείο δεν εγγυάται ότι το περιεχόμενο του ιστοτόπου το οποίο τίθεται στη διάθεση των Χρηστών παρέχεται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά και δεν αναλαμβάνει κανένα κόστος επιδιόρθωσης ή αποκατάστασης, το οποίο επιβαρύνει αποκλειστικά τον χρήστη.

Το Φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που συγκεντρώνει και/ή λαμβάνει με σκοπό την αποφυγή της παράνομης δραστηριότητας ή των δραστηριοτήτων εκείνων που απειλούν το δίκτυό του ή θέτουν σε κίνδυνο την παροχή του Iστοτόπου.

Το φαρμακείο δεν παρέχει καμία εγγύηση ότι το περιεχόμενο του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου και του Pharma4ublog του παρόντος ιστοτόπου, θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες, απαιτήσεις, προσδοκίες του χρήστη/πελάτη. Όλες οι περιγραφές, οι φωτογραφίες, οδηγίες χρήσης κλπ των προϊόντων είναι ενδεικτικές. Το φαρμακείο δεν ευθύνεται για τυχόν αξιώσεις, αστικής ή/και ποινικής φύσεως, καθώς και για ενδεχόμενη ζημία θετική ή αποθετική, η οποία προκύπτει για χρήστες/μέλη/πελάτες του διαδικτυακού τόπου ή για τρίτους από αιτία σχετική με τη λειτουργία ή μη του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου και του pharma4uBlog ή/και την αδυναμία παροχής υπηρεσιών και πληροφοριών, ή τυχόν παρεμβάσεις τρίτων σε Προϊόντα και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Το Φαρμακείο δεν φέρει καμία ευθύνη για αξιώσεις (αστικής ή/και ποινικής φύσεως), καθώς και για ζημία (θετική ή αποθετική), που ενδέχεται να προκύψει από την χρήση του προϊόντος, καθώς ο Πελάτης φέρει εξ' ολοκλήρου την ευθυνη για την επιλογή, την αγορά, τον έλεγχο (ως προς την ημερομηνία χρήσης, τρόπους χρήσης, αναγραφόμενη δοσολογία κτλ) και τη ορθή χρήση του προϊόντος. Το Φαρμακείο δεν ευθύνεται για την ασφάλεια χρήσης και την ορθή χρήση του προϊόντος. Ο χρήστης/μέλος/πελάτης χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου με δική του ευθύνη και στις περιπτώσεις χρήσης συμβουλών υγείας ή χρήσης προϊόντων αναγνωρίζει πως οφείλει να αναζητά ιατρική συμβουλή.

Ο χρήστης/μέλος/πελάτης αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι καμία πληροφορία, συμβουλή, ή περιεχόμενο που παρέχεται από το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο ή το Pharma4uBlog δεν αποτελεί και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι αποτελεί ιατρική, φαρμακευτική, ή άλλου είδους συμβουλή, ούτε υποκρύπτει οποιαδήποτε τέτοια σχέση μεταξύ του Φαρμακείου και του επισκέπτη/μέλους/πελάτη ή προτροπή προς επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων.

Οι περιγραφές των Προμηθευτριών Εταιρειών, αντλούνται από τις ίδιες ή από δημόσια προσβάσιμες πηγές. Το Φαρμακείο δεν φέρει την ευθύνη για την ακρίβεια και την πληρότητα των περιγραφών, οδηγιών χρήσης, φωτογραφιών κτλ. Το Φαρμακείο επιδιώκει την απρόσκοπτη ορθή συνεργασία με όλες τις προμηθεύτριες εταιρείες. Σε περίπτωση που Προμηθεύτρια Εταιρεία δεν συμφωνεί με τις περιγραφές των προϊόντων της ή/και επιθυμεί την ενημέρωση αυτών, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την Επιχείρηση στη διεύθυνση support@pharma4u.gr ή στο τηλέφωνο 2273027487

Τα προϊόντα που παρέχονται μέσω του Ηλεκρονικού Φαρμακείου προορίζονται αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η μεταπώληση των προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση την αποκλειστική ευθύνη έχει ο πελάτης. Το φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα να προβάλλει αξιώσεις κατά του πελάτη σε περιπτώση οικονομικών διαφορών που ενδέχεται να προκύψουν με τις προμηθεύτριες εταιρείες από την παραβίαση του όρου αυτού.

Οι χρήστες του παρόντος ιστοτόπου είναι υπεύθυνοι να διασφαλίσουν ότι κάθε άποψη, σχόλιο πληροφορία ή αξιολόγηση που αναρτούν στο ιστολόγιο pharma4uBlog δεν παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, απόρρητες πληροφορίες ή/και προσωπικά δεδομένα.Επίσης οφείλουν να μην χρησιμοποιούν χυδαία ή προσβλητική γλώσσα και να μην αναρτούν υλικό που είναι ή θα μπορούσε να είναι συκοφαντικό, ρατσιστικό, υβριστικό, ή μισαλλόδοξο, το οποίο θα μπορούσε να δυσφημεί προϊόντα/εταιρείες ή και τη φήμη, πελατεία, προσωπικότητα τους ή άλλων χρηστών/επισκεπτών.

Το Φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης δημοσίευσης, της διαγραφής ή της τροποποίησης δημοσιεύσεων που δε συνάδουν με τον παρόντα όρο χωρίς προειδοποίηση. Περαιτέρω το Φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε κάθε ενέργεια την οποία θεωρεί απαραίτητη (απαγόρευση, αναστολή, περιορισμό της πρόσβασης κλπ ), σε περίπτωση μη ορθής ή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του ιστολογίου.

Το Φαρμακείο δεν ευθύνεται για τα σχόλια, τις γνώμες, το υλικό και τις δηλώσεις, που διατυπώνονται ή παρέχονται από τους χρήστες του ιστολογίου και δεν εγγυάται ότι το υλικό που αναρτάται στο ιστολόγιο από τους Χρήστες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα καθώς δε μπορεί να διασφαλίσει ότι ο χρήστης δεν παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

Το Φαρμακείο δε φέρει καμία ευθύνη για τις αξιολογήσεις των χρηστών σχετικά με τα προϊόντα και δεν έχει τη δυνατότητα παρέμβασης σε αυτές.

 

ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Η δημιουργία υπερσυνδέσμου (hyperlink) προς τις ιστοσελίδες του Ιστοτόπου είναι επιτρεπτή, εφόσον δε χρησιμοποιείται για την παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού ή την πρόκληση ζημίας στη φήμη του Φαρμακείου και εφόσον δεν παρουσιάζει τα περιεχόμενα του Ιστοτόπου ως μέρος άλλης ιστοσελίδας ξένης προς αυτόν . Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η χρήση των εμπορικών σημάτων (logo) του Φαρμακείου, όπως αυτά είναι αναρτημένα στον Ιστότοπο, με σκοπό την δημιουργία υπερσυνδέσμου προς τον Ιστότοπο αυτό χωρίς την παραχώρηση ρητής και έγγραφης άδειας του Φαρμακείου. Απαγορεύεται η δημιουργία υπερσυνδέσμων ή links και η χρήση του εμπορικού σήματος (logo) σε δημοσιογραφικά ή μη άρθρα που παραπέμπουν στο παρόν Ηλεκτρονικό κατάστημα από ΜΜΕ ηλεκτρονικών ή εγγράφων για οποιοδήποτε σκοπό χωρίς την έγγραφη άδεια του Φαρμακείου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Ο Ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει διαφημίσεις τρίτων επιχειρήσεων, καθώς και προβολή υλικού με διαφημιστικό περιεχόμενο, σκοπό και χαρακτήρα. Σε περίπτωση διαφημίσεων τρίτων μερών, το Φαρμακείο δεν ελέγχει το περιεχόμενο των εν λόγω διαφημίσεων και, ως εκ τούτου, δεν φέρει ευθύνη έναντι των Xρηστών για το περιεχόμενο των διαφημίσεων αυτών αναφορικά με τυχόν παράνομες πράξεις ή παραλείψεις, ανακρίβειες ή αδυναμία συμμόρφωσης προς τους νόμους και κανονισμούς οποιασδήποτε χώρας ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με το περιεχόμενο των διαφημίσεων αυτών. Η ευθύνη αυτή βαρύνει αποκλειστικά τους διαφημιζόμενους, χορηγούς ή και δημιουργούς του προβαλλόμενου διαφημιστικού υλικού.

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι Όροι και προϋποθέσεις χρήσης του Ιστοτόπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή τους, διέπονται από το εθνικό δίκαιο, το ευρωπαϊκό δίκαιο και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των Όρων, εάν διαπιστωθεί ότι είναι αντίθετη με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από τους Όρους, χωρίς, σε καμία περίπτωση, να θίγεται η ισχύς των λοιπών Όρων. Οι Όροι αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ του Φαρμακείου και του Χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δεν δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των Όρων δεν θα λαμβάνεται υπόψη και δεν θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί ρητώς σε αυτή.

 

Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ηλεκτρονικό Φαρμακείο είτε τηλεφωνικά στο 2273027487 ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο support@pharma4u.gr .